News
2020

Covid 19 - maatregelen Galloo

De huidige Corona-crisis heeft ook gevolgen bij Galloo. Klik hier voor meer info.

lees verder


Galloo Bourbourg organise la Foire Aux Grillages

Galloo Bourbourg organise la foire aux grillages! De mercredi 8 avril à samedi 11 avril

lees verder


Minister Crevits bezoekt Galloo Menen

Vandaag bracht Vlaams minister Hilde Crevits een bezoek aan Galloo in Menen. Galloo is één van de belangrijkste recyclageberijven van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa.

lees verder


Nouvelle filiale pour Galloo à Gavere

Het nieuwe jaar brengt voor Galloo meteen een nieuw filiaal. Op maandag 6 januari opent ‘Galloo Gavere’ de deuren. De 44e intussen, en één met enkele interessante troeven. Zo is er de commercieel interessante ligging tussen Gent en Menen – waar Galloo nog niet aanwezig was – en een zeer goed onderhouden LeFort-schaar.

lees verder


Covid 19 - maatregelen Galloo

De huidige Corona-crisis heeft ook gevolgen bij Galloo. Klik hier voor meer info.

lees verder


COVID 19 - mesures Galloo

Dans le cadre de crise de Corona, on a pris les mesures suivantes chez Galloo :

lees verder


News
2019
News
2018

Infoavond Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan voor de site Galloo

De stad Menen en de provincie organiseren op 13 september een infoavond over onder meer de uitbreiding van de site ‘Ropswalle’ van recyclagebedrijf Galloo. Tijdens die publieke raadpleging en infomarkt worden de verdere plannen toegelicht en krijgt iedereen de kans om zelf suggesties, ideeën of opmerkingen te formuleren.

lees verder


Galloo investeert in eigen duwbak en gloednieuw, biologisch waterzuiveringsstation

“Ecologische keuzes maken als koploper in de sector” Het recyclagebedrijf Galloo uit Menen kende de afgelopen jaren een sterke groei, zowel in het aantal filialen als in het verwerkte materiaal. Samen met de activiteiten groeiden ook de transportstromen én de vraag naar water voor de bedrijfsprocessen. “Met de investering in een eigen duwbak en een nagelnieuwe, biologische waterzuiveringsinstallatie biedt Galloo een duurzaam antwoord op beide uitdagingen. “Het zuiveringsstation heeft een capaciteit van 2 miljoen liter regenwater per dag en onze nieuwe duwbak – de Galloo I – zal op jaarbasis zo’n 4.000 vrachtwagens van de baan houden”, meldt gedelegeerd bestuurder Pierre Vandeputte.

lees verder

Familie-wandeltocht

We nodigen u graag uit voor de allereerste familiewandeltocht + barbecue, op zondag 27 mei in het Sint-Aloysiuscollege in Menen. We organiseren deze wandeltocht om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker.

lees verder


News
2017
News
2016
Achterschip Flinterstar
  • Inzameling afgedankte elektrische apparaten met Recupel