Products

Met zijn 40 vestigingen in België, Frankrijk en Nederland creëert Galloo een ononderbroken ketting voor de recyclage van schroot, oude metalen en afgedankte voertuigen.

Binnen onze groep zorgt Galloo voor het volledige recyclageproces, van de inzameling tot de verkoop van secundaire grondstoffen. Op die manier kunnen wij producten van de hoogste kwaliteit afleveren.

Sinds jaar en dag streven wij een doel na: 100% recyclage. Om die ambitie waar te maken investeren wij continu in innoverende processen en onderzoek naar nog betere recyclagetechnieken.

Galloo is de eerste firma in België en Frankrijk die het end of waste certificaat (certificates) met gepaste trots mag gebruiken voor vier van zijn producten. Dit zijn trouwens de enige producten waarvoor al criteria zijn bepaald:

  • Zuiver vermalen ijzerschroot
  • Gesorteerd en gedroogd aluminium
  • Gesorteerd inox
  • Gesorteerd koper

Producten die het end of waste label krijgen, zijn secundaire grondstoffen die een danig hoge zuiverheidsgraad bereiken dat ze niet langer als afval worden beschouwd. Voor meer informatie: Persbericht End of waste.

Op deze pagina vindt u een overzicht met de secundaire grondstoffen die Galloo verkoopt, telkens met de nodige specificaties per product. Zoekt u een specifiek product en vindt u niet direct wat u zoekt neem dan contact met een van onze commerciële medewerkers.